Заведения в Ираклица и Неа Перамос

Най-добрите заведения тип гръцки ресторант и таверна в Ираклица и Неа Перамос

Истината е, че храненето е специален ритуал в Гърция. В Гърция има разнообразие от таверни и ресторанти, където може да се насладите на обилни ястия – специалитети със семейството и приятелите си. Може да намерите традиционни таверни навсякъде в Гърция – от най-малките села, крайбрежни градове и от изолирани острови до оживените градски центрове.

Традиционно украсени с дървени маси и с изглед към морето или природата, таверните в Гърция предлагат пищни домашни ястия, приготвени от пресни съставки и, разбира се, висококачествено местно вино. Когато сте в тези таверни не пропускайте шанса да опитате рецина и гръцка бира.

Освен традиционната таверна, в Гърция ще намерите и много други изключителни гръцки ресторанти, в които се сервират както гръцки, така и средиземноморски ястия. От гурме до етнически ресторанти и от висок клас до бюджетни ресторанти, Гърция разполага с голямо разнообразие от ресторанти за всеки вкус!

По-долу ще откриете най-добрите ни предложения за гръцки ресторант и таверна и в частност в Ираклица и Неа Перамос.

Един чудесен гръцки ресторант на брега на Неа Ираклица с изглед към пристанището. Заведението предлага чудесна храна – всичко от традиционната и средиземноморска кухня. А обслужването е на познатото за гърците безупречно високо ниво.

Чудесна гледка, невероятни снимки за спомен, приятна атмосфера в приглушена гръцка музика, големи порции и цени дори по-ниски от стандартите за местността – това са само част от суперлативите, които гостите на ресторанта споделят в своите отзиви.

Lux Apartments са само на 400 метра пешеходно разстояние от ресторант Στου Σαρρή | При Сарис.

⭐ Оценка на потребителите: 4,7/5 

Ресторант Odysseas е таверна на брега на Неа Ираклица с изглед към пристанището. Заведението предлага освен традиционната и средиземноморска кухня така и жива музика през дните Петък и Събота. Безупречното обслужване, познато от гърците никога не липсва.

В непосредствена близост до централния плаж на Ираклица, с безупречно поддържана градина и високи палми, Odysseas Tavern Restaurant предлага на своите гости невероятни снимки за спомен, приятна атмосфера, големи порции и добри цени.

Lux Apartments са само на 220 метра пешеходно разстояние от ресторант Odysseas Tavern.

⭐ Оценка на потребителите: 4,1/5 

Италианска пица? Не! Гръцка пица – пухкаво, запечено на пещ тесто, отрупано с пресни морски дарове от ранен сутрешен улов. Това е гръцки ресторант за пица – Pizza De Facto. Освен, разбира се, пици заведението предлага богат избор на паста с морски дарове, салати, скара на жар, гръцки десерти и безупречно обслужване в съчетание с приятна гледка към плажа на Ираклица.

С безупречно обслужване и вкусна пица, на самия плаж на Ираклица, ресторант Pizza De Facto предлага на своите клиенти много добре прекарано време.

Lux Apartments са само на 350 метра пешеходно разстояние от ресторант Pizza De Facto.

⭐ Оценка на потребителите: 4,5/5 

Заведения в Неа Перамос

Неа Перамос е малко градче в непосредствена близост до Неа Ираклица южно по посока Тесалоники на 3,5 км разстояние и на 7 минути с кола. Курортът предлага голямо разнообразие от места за разходка и развлечения, таверни и малки семейни ресторантчета, и разбира се, невероятни плажове.

Почти всеки ресторант в Гърция предлага гаврос и скариди, но не всеки предлага гигантски групер или октопод. Apomero Greek Restaurant е мястото, в което не само се предлагат, но и лично ще си го изберете от охладената витрина с пресен улов, а също и как да Ви бъде сготвен.

Уютно място с красива гледка към морето, отлична кухня и бързо обслужване, приветлив и вежлив персонал – това са само част от суперлативите, които споделят гостите на ресторант Апомеро.

Lux Apartments са само на 3,5 километра или 7 минути с кола от Apomero Greek Restaurant.

⭐ Оценка на потребителите: 4,5/5 

Кой не знае Костантакис, кой не е чувал за него? Ако попитате местни жители къде може да хапнете вкусно и евтино то без съмнение всеки един от тях би Ви упътил при Костантакис! Ресторант του Κωσταντάκη предлага всякакви ястия както от средиземноморски тип, така и традиционни гръцки. Порциите са големи, а цените направо… ниски. Хлябът и водата са комплимент от заведението.

Преди да посетите този очарователен семеен ресторант задължително си направете резервация по телефона или на място (говорят свободно български език), защото шансът да изчакате за маса без резервация клони към нула.

Lux Apartments са само на 3,5 километра или 7 минути с кола от ресторант του Κωσταντάκη.

⭐ Оценка на потребителите: 4,6/5 

След толкова много “гъдел” за небцето е време да Ви представим мястото, което прави “гъдел” на душата – сладкарница Elite. В заведението ще откриете наистина огромно разнообразие от сладки, сладкиши, пастички, торти, сладолед, баклава – традиционни гръцки и добре познати интернационални.

Сладкарница Elite се намира на самия бряг до пешеходната улица в Неа Перамос. Предлага изклютелни гледки както през деня, така и през нощта. Водата в заведението комплимент, но имайте предвид, че цените на продуктите са различни в зависимост от това дали ще консумирате на място или ще си го вземе за вкъщи.

Lux Apartments са само на 3,5 километра или 7 минути с кола от сладкарница Elite.

⭐ Оценка на потребителите: 4,3/5 

А понякога просто имаме нужда ...

… да хапнем на бързо. И какво по-хубаво от един вкусен гръцки гирос или голям бургер. Къде? Ние препоръчваме тук:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Telegram
Skype
Email
Print